Grønn fredag

Arrangement

Dato
26. november kl. 15:00 - 19:00
Passer for
Alle
Arrangører
Haugesund Turistforening, DNT ung Haugesund
Dette arrangementet er over!

Har du en delvis slitt ryggsekk? En litt for stor allværsjakke? Eller kanskje et par fjellsko du aldri bruker? Skulle du hatt noen skøyter eller skisko?

DNT ung arrangerer Grønn fredag som er en nasjonal gjenbruksdag der du kan enten gi vekk eller selge friluftsklær og -utstyr, samtidig gjøre noen skikkelig gode kupp. De fleste av oss har turklær og -utstyr liggende hjemme som vi ikke bruker. Med de nasjonale gjenbruksdagene gir DNT ung deg en super anledning til å gi det videre/selge eller kjøpe til deg noe annet. I tillegg får du en god mulighet til å rydde i boden for å se hva som mangler eller hva du ikke trenger lengre.
DNTung håper du; voksne, ungdommer, eldre, vil bli med fredag 26.november og bidra til å ta vare på miljøet ved å gi friluftsutstyr og friluftsklær et nytt liv.

I forkant:
Du kan levere inn utstyr i løpet av uken før arrangementet. Dvs uke 47 fra mandag 09.00-18.00, tirsdag-torsdag kl. 09.00-15.30, på HT-huset på Bytunet (Strandgt. 171).
Når du levere inn produktene dine, vil du få en lapp per produkt. Her noterer du ned Vippsnr, pris, produkt og navn.
Ønsker du å gi bort friluftsklær og -utstyr, er du selvsagt velkommen til det.

Grønn fredag 26.november:
Kom inn i 1.etg på HT-huset på Bytunet i en koselig og positiv atmosfære og finn noe til deg selv eller en i familien. Kanskje du finner en julegave også?
Har du levert inn utstyr i forkant kan du velge å være til stede om en kjøper skulle lure på noe vedrørende ditt produkt.
- Vi viser danseforestillingen «Framtiden vår» på storskjerm flere ganger i løpet av kvelden. Det er en forestilling av 3.klasse drama og dans på Skeisvang videregående skole.  Denne forestillingen har elevene produsert selv og handler om klimakrisen.
- Det vil bli servert kaffe og salg av deilige muffins.

I etterkant:
Alt utstyr som ikke blir solgt må hentes innen 30.november! Eller samme kveld ved stenging kl. 19.00.  
Du kan ha god samvittighet for at du har bidratt til miljøvettregel nummer 2: Sats på opplevelser, ikke utstyr! 😉

 

Velkommen!

 

Kontaktinformasjon: