Tur til New Zealand Hut i Skudeneshavn

Fellestur

Dato
16. januar kl. 11:00 - 13:30
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Haugesund Turistforening, Barnas Turlag Karmøy
Dette arrangementet er over!

Veibeskrivelse: Følg riksvei og fylkesveien 47 til Skudeneshavn. Når du får golfbanen på venstre side følger man skilting til idrettsanlegget.
Oppmøte ved Skudehallen i Skudeneshavn (Postvegen). 

Denne turen er ikke krevende, det er grussti hele veien og kan fint ha vogn med. Turen er ikke lengre en en liten kilometer. Siden denne turen ikke er så lang,legger vi opp til et rolig tempo slik at de minste har mulighet til å gå turen selv. Men blir avstanden for stor i turfølget, må foreldre passe på selv slik at turfølget ikke splittes. På Barnas Turlag turer skal alle gå samlet. En turleder fremst og en turleder sist.  

Vi fyrer bål ved New Zealand Hut`en hvor de som ønsker kan ta med seg mat å varme på bålet. Hva med å finne noen taco eller pizzarester og steike det inni en lompe på bålet?

Vi tipper at ungene vil grave etter gull i bekken akkurat som Kristian Kristiansen gjorde i sin tid (i New Zealand). Finner de gull kan dette byttes inn i en liten premie;)
Husk vanntettesko/støvler til ungene. 

Ta med mat, drikke, sitteunderlag, ekstra tørre sokker om noen blir våte i bekken ;) klær etter vær. 

Smittevern: Hold deg hjemme hvis du ikke er frisk. Ha god hånd og hostehygiene. Hold deg hjemme om du er i karantene eller isolasjon. 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Belinda Lid Gundersen
  • Carina Nilsen