Foreldrefri helg - KLASSIKER

9. september kl. 09:00
10. september kl. 18:00
Fellestur, Fottur, Etnefjellene, Blinkskudd Ungdom, Høstmoro, Gøy, Hyttetur, Oppstart, Foreldrefrihelg
Barnas Turlag Haugesund, Haugesund Turistforening
Etne- og Saudafjellene, Folgefonna (se kart)
Dette arrangementet er over!

Lei av å ikke slippe til på egen hånd? La mamma og pappa være og gå for Foreldrefri helg! Vi tar Buss til Rullestad lørdag og går til Simlebu. Der ligger vi til søndag. Søndag går vi til Langfoss og ned til E134. Derfra tar vi buss hjem.

Du må ha med kart og kompass og vi vil prøve å bruke dette jevnlig gjennom hele turen!

Turen er for deg som går i 6. klasse og opp. Vi har plass for 16  deltagere. Medlemmer i Barnas Turlag prioriteres.

Pris:

500 medlem

700 ikke-medlem.

Prisen dekker buss T/R, middag på lørdagen og overnatting på hytta.

Foreldrefri helg - KLASSIKER

• Merete Ree