HELSE I HVERT STEG

4. september kl. 12:00
Voksne, Ungdom, Seniorer
Haugalandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Psykisk helsetjeneste i Haugesund Kommune og Haugesund Turistforening arrangerer tilrettelagte turer med vekt på psykisk helse. Vi går ulike turer i Byheiene og Djupadalen. Turene vil variere i lengde og terreng med mulighet for korte og lange løyper. Hver tur avsluttes med sosialt samvær og kos rundt bålet i gapahuken ved Friluftshuset. Turistforeningen vil orientere og vise nye stier og fortelle historier knyttet til området vi går i. På noen av turene blir det ulike tema som trær, fugl og lignende. Vi orienterer om turer i regi av Haugesund Turistforening. Ta med drikke til turen dersom du har behov for det.

For mer informasjon ring:

Dagsenteret - Veksthuset  tlf: 52 74 40 70 eller

Haugesund Turistforening v/Audhild Sannes tlf: 984 34 563

Oppmøte ved Stemmen klokka 12.00.

HELSE I HVERT STEG

Turer i naturen er en kilde til glede som påvirker humøret, gir energi og reduserer stress. Psykisk helsetjeneste i Haugesund Kommune og Haugesund Turistforening arrangerer tilrettelagte turer med vekt på ...