VANDRING I DOLOMITTENE

4. juli kl. 08:00
11. juli
Fellestur, Fottur, Utenlandstur, Dolomittene
Dette arrangementet er over!

”Nord-Italias blomstrende tak”

Dette er turen for deg som vil se og oppleve den fantastiske naturen i Dolomitttene (Syd Tyrol, Italia). Området er først og fremst kjent for sine unike og vakre fjellformasjoner, med frodige enger, unik flora og dyreliv. Det er en helt spesiell opplevelse å vandre blant disse toppene. Her kan vi velge om vi vil vandre på godt merkede stier, eller benytte oss av det godt utbygde heissystemet som kan bringe deg opp til høyder rundt 3000 meter.

Vi reiser fra Haugesund.

Transport til Selva (Val Gardena). 5 retters middag på Hotel Continental i Selva di Val Gardena.

Dag 2 - Vandredag

Dagstur med fantastiske natur-opplevelser. Vi vandrer på Val Gardenas solside (Seceda, Col Riser, Regensburger Hutte, Juac).

Effektiv gange i 3 – 4 timer

5 retters middag på hotellet.

Lett tur.

Dag 3 – Vandredag (noe krevende, en del oppstigning)

I dag kommer vi skikkelig inn blant Dolomittene (Langkofelrunde)

Turen i dag vil ha en effektiv gange på ca. 5 timer

Dag 4 – Sykkel dag

Fellesturen i dag går ned dalen forbi byene St. Cristina og Ortisei. Her tar vi syklene med oss i gondol opp til Seiser Alm hvor vi sykler en runde på høydeplatået og videre ned og tilbake til

hotellet. 5 retters middag på hotellet

Dag 5 – Vandredag

På denne vandredagen tilbys en tur til «Verdens tak» - Stevia-platået. En god del opp på en sikker og imponerende fin sti. Oppe får vi helt ubeskrivelig utsikt over dalen (vi ser ned på hotellet) og Dolomittene med sine unike fjellformasjoner.

Effektiv gange på ca. 5-6 timer

Noe krevende tur

Dag 6 - Dag til egen disposisjon

Benyttes til å se nærmere på de 3 byene i Val Gardena (Selva, S.Cristina og Ortisei). Gratis buss mellom byene.

Dag 7 – Vandredag

En lang men flott tur. Vi tar heisen opp fra hotellet (ca 1600 m.) til 2300 meter Dantercepies. Vi vandrer i nordøstlig retning på en gammel vandreveg «Alta via Dolomiti».

5 retters middag på hotellet.

Litt krevende vandretur.

Dag 8 – Hjemreise

NB! Det kan forekomme endringer i program og reiserute underveis.

Pris kr. 15 990,- pr. person (Medlemsrabatt for medlemmer i DNT)

Sted: Dolomittene, Italia

Dato: 04. - 11. juli 2018

Påmeldingsfrist: 04. mai 2018

Min – Max: 15 - 22 personer

Enkeltrom tillegg: Kr. 1 190,-

Prisen inkluderer:

• Fly t/r Haugesund – Munchen (mellomlanding)

• Transfer t/r flyplass - hotell

• 7 overnattinger i delt dobbeltrom ved flotte og gjestfrie Continenetal 4* hotel i Selva

• Frokost alle dager

• Aktiviteter og inngangsbilletter ifølge program

• Norsk reiseleder

• 5 retters middag hver dag

Reiseleder: ØYVIN RASMUSSEN
Øyvin har i alle år likt en aktiv ferie. Han har reist med familie og venner og større grupper til Alpene/Tyrol så og si hvert år siden 1995.

Vilkår for deltakelse på utenlandstur med GoTo

Turleder:

• Øyvind Rasmussen