VANDRING I SIERRA NEVADA OG GRENADA, PÅ TOPPEN AV ANDALUCIA

28. mai kl. 08:00
4. juni
Fellestur, Fottur, Utenlandstur, Andalucia
Dette arrangementet er over!

Bare 5 mil fra Spanskekysten vil du få oppleve det fantastiske fjellområdet Sierra Nevada til fots. Dette området har de siste årene blitt et svært populært område for en aktiv og kulturell ferie. Her blir vi møtt av en spennende blanding av spansk og nordafrikansk kultur. Vi vandrer i frodige dalfører blant små hvite landsbyer og fl tt høyfjellsområde med nydelig utsikt. På en klar dag kan en se både Middelhavet og det nordlige Afrikas kyst.

Dag 1 - Utreise

Fra Haugesund Lufthavn til Malaga. Kort transport til hotellet i Malaga. Overnatting på NH Malaga, 4* hotell i Malaga sentrum.

Dag 2 – Opplev den fl otte byen Malaga på to hjul

En 2 timers guidet sykkeltur og tapas lunsj på en tradisjonell tapas bar i gamlebyen. Transfer til Sierra Nevada/Capileira.

Middag på lokal restaurant & overnatting i Capileira.

Dag 3 – Vandring i Barranco de Poqueira v/hotel Poqueria

I dag blir det rundtur fra Capileira. Vi vandrer mellom de tre pittoreske byene i Poqueira med utsikt over de høyeste toppene i Sierra Nevada. Lunsj på tradisjonell restaurant i Pampaneira. Middag på lokal restaurant & overnatting i Capileira.

14 km / 4-5 timer, lett vandring.

Dag 4 – Taha de Pitres

Vi vandrer gjennom de mauriske landsbyene i Taha de Pitres, med sine karakteristiske smale og kronglete gater og hus med flate tak og store piper, alltid med toppene i Sierra Nevada som bakgrunn.

Lunsj og middag på lokale restauranter og overnatting i Capileira.

8 km / 4 - 5 timer, lett til moderat vandring.

Dag 5 – Trevelez por el Sulayr

En flott tur innrammet av de høye fjelltoppene i nasjonalparken Sierra Nevada.

Trevélez, Spanias høyest beliggende landsby, er utgangspunkt for en utrolig vakker fottur inn i Trevélez-dalen langs Rio Trevélez.

Picniclunsj på fjellet. Middag på lokal restaurant i Trevelez. Overnatting i Capileira.

17 km / 6 timer, moderat vandring

Dag 6 – Oppstigning til Mulhacen og Valle Siete Lagunas

En litt tøffere vandring mot den høyeste toppen, Mulhacen (3 482 moh) i Sierra Nevada og det spanske fastland. Picniclunsj på fjellet/middag på lokal restaurant & overnatting i Capileira.

16 km / 6 – 7 timer, tøffere vandring

Dag 7 - Granada

Vi reiser til Granada og det berømte middelalder-palasset Alhambra, et av de vakreste og best bevarte minnesmerkene fra den mauriske perioden.

Lunsj & middag på lokal restaurant og overnatting på NH Malaga.

Dag 8 - Hjemreise - Malaga –_Norge

Frokost og litt fritid før transport til flyplassen i Malaga.

NB! Det kan forekomme endringer i program og reiserute underveis.

Pris kr. 16 190,- pr. person (Medlemsrabatt for medlemmer i DNT)

Sted: Malaga / Sierra Nevada / Granada

Dato: 28. mai – 04.jun 2018

Min – Max: 15-22 personer

Enkeltrom tillegg: Kr. 1 350,-

Påmeldingsfrist: 28. mars 2018

Prisen inkluderer:

• Fly t/r Haugesund – Malaga (direkte)

• 7 overnattinger i delt dobbeltrom

• Utflukter, inngangsbilletter og transport ifølge program

• Frokost 7 dager

• Lunsj 6 dager

• Middag 6 dager

• Norsktalende reiseleder

• Lokal guide

Reiseleder: ØYVIN RASMUSSEN
Øyvin har i alle år likt en aktiv ferie. Han har reist med familie og venner og større grupper til Alpene/Tyrol så og si hvert år siden 1995.

Vilkår for deltakelse på utenlandstur med GoTo

Turleder:

• Øyvind Rasmussen