Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Hvor er fakturaen for medlemskapet?

I år ble medlemskortet digitalt
I år ble medlemskortet digitalt Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Mange etterlyser giro for innbetaling og fornyelse av sitt DNT-medlemskap. Brev med giro for innbetaling  er på vei i posten nå - til alle som ikke har fått betalt.

Årskravet for 2018 som ble sendt ut sammen med DNT-årboken i november 2017, så annerledes ut, siden vi har gått over til digitalt medlemskort. Vi kommnuniserte ikke tydelig nok at dette var selve kontingenten,siden medlemskortet og vanlig girodel manglet. Vi beklager dette! Nå er et nytt brev med tydelig giro for innbetaling på vei til alle som ikke har fått betalt.

DNT-medlemskortet er nå digitalt, og kan lastes ned til din telefon. Søk etter "DNT medlemskort" i Appstore eller Googleplay. Tjenesten er gratis. Ønsker du i tillegg ditt medlemskort på papir, ordner vi selvsagt dette. Det kan du bestille på dnt.no/medlemsbevis .

Ta gjerne kontakt med Medlemsservice hvis du har spørsmål: Telefon: 40 00 18 70 eller e-post: medlem@dnt.no