Gave til Villa Vibrandsøy

Foto: Haugesunds Avis

Haugesund Sparebank med 200 000 kroner i gave til Villa Vibrandsøy

Tirsdag 26. juni delte Haugesund Sparebank ut en gave på 200 000 kroner til Haugesund Turistforening sitt Villa Vibrandsøy prosjekt.

I 2017 kjøpte Turistforeningen hovedbygningen på Vibrandsøy og arbeidet er godt i gang med å bygge villaen om til DNTs mest bynære turistforeningshytte med ca. 25 overnattingsplasser.

Daglig leder i Haugesund Turistforening, Lauren McPherson Simonsen, tok i mot gaven på en samling på Tysvær Kano og Kajakklubb, og fortalt om dugnadsarbeidet som foregikk samtidig på Vibrandsøy.

«Våre dugnadsfolk har gjort en fantastisk jobb gjennom våren og akkurat nå er de ute på Vibrandsøy og gjør klar for støping av uthuset. Snart er de første soverommene og våtrommene på plass og vi gleder oss.»

«Vi håper å åpne Villa Vibrandsøy for overnatting sommeren 2018. En gave som dette fra Haugesund Sparebank betyr mye for å kunne nå det målet.»

Total kostnad for prosjektet blir i nærheten av 12 600 000 kroner.