Digitale turledere tar deg med ut!

Susanne Byre på Vassnuten 459 moh. i Vindafjord

Våre digitale turledere deler sine turfavoritter.

Til tross for at hyttene våre er stengt og alle turer er avlyst, er turpåsken på ingen måte det.  Siden det er hjemmepåske som gjelder, vil bi bidra til å spre turtrafikken og gi deg nye stier å gå på.

Gi turen videre

Gjennom hele påskeuka har vi delt turer i historie-funksjonen på Instagram og Facebook, og over hele landet har turtips blitt lagt under emneknaggen #giturenvidere. Det #gjørdagenlittbedre :-)

Flere av turlederne og andre frivillige i foreningen har blitt digitale turledere! Se eksempel:

Ut.no

Våre digitale turledere har delt turer som også kan leses om på ut.no. Følgende forslag har blitt vist:

Litlaskogfjellet

Bjellandselva

Vassnuten

Havåsen

Ådnafjell

Veldehytta

Emberlandsnipen

Trollavassnipen

Ulserhaug

Ørnå

Hovda

Gråhorgjo

Svebakken

Lammanuten

Alle turene ligger under høydepunkter på Instagram-profilen til @haugesundturistforening.

På tur Haugalandet 2020

Ny liste med turmål er lagt ut i appen DNT SjekkUT. Her finner du flere av de nevnte turene!

Friluftslivets koronavettregler

Skrevet av Lotte Størksen 12. april 2020