Nytt turhefte for Sveio

Nye turforslag til deg, i flotte Sveio!

Denne våren har svært mange brukt sine nære turområder flittig, og med Norgesferie på de fleste er behovet for ideer til nye turer så absolutt til stede. Da er det ekstra hyggelig å kunne fortelle at Haugesund Turistforening, i samarbeid med Sveio kommune, har samlet turer i Sveio mellom to permer.

På tur Sveio beskriver 21 turer i Sveio kommune. Hver tur er tegnet inn på kart, og det er tatt med informasjon om historie, sagn og kulturminner i forbindelse med turområdene. Alle turene er gjennomgått og kvalitetssikret.

Redaksjonen har bestått av Torfinn Dommernes, Lars Kristian Gjerde, Anne Rees Halvorsen og Per Qvale. Elisabeth Hauge Bakke fra Sveio Turlag har også vært aktivt med og bidratt i redaksjonen. I tillegg til flere gode hjelpere.

Utgivelsen er i samarbeid med Sveio kommune, og vil bli distribuert til alle husstander i kommunen i løpet av kort tid.

Dette er den tredje utgaven i Haugesund Turistforenings «På tur»-serie. De to første er På tur Tysvær og Bokn (2017) og På tur Haugesund (2018).

På tur Sveio fås kjøpt hos Haugesund Turistforening på Bytunet i Haugesund sentrum. Åpningstider mandag til fredag 10 – 15.30.

Kun kr. 50 / 75 ,- (medlem / ikke-medlem)

Eksempel fra På tur Sveio

Skrevet av Lotte Størksen 3. juli 2020