Planlegg hytteturen

Blomstølen
Blomstølen Foto: Line Hårklau

Hvor går turen? Gullruta i Etnefjellene, ei fjellhytte som base, eller nær sjøen på Geitungen eller Utsira? Hyttene er åpnet for bestilling.

I år som i fjor må du forhåndsbestille oppholdet på DNT-hyttene. Av smittevernhensyn er kapasiteten redusert, slik at det blir god plass til gjestene.

FJELLHYTTENE

På fjellhyttene (unntatt Olalia) kan du bestille senger på hovedhyttene, og leie hele sikringshyttene til din "kohort". På Olalia er det sengebooking på sikringshytta, booking av rom på Fjellstova, eller ha Olabu for deg/dere selv.

Sauabrehytta leies ut i sin helhet.

Har du gått SignaTUR Gullruta i Etnefjellene? Les mer om turen her.

Hytte- og rutenett. Fine dagsetapper mellom hyttene.

NORDIKGÅRDEN PÅ UTSIRA

Nordvikgården har 43 sengeplasser. Kontakt oss om du vil leie hele hytta: haugesund@dnt.no / 52 71 53 11

Nå kan du bestille rom eller seng via ut.no.

Nordvikgården.
Nordvikgården. Foto: Lotte Størksen
Foto: Astrid Hagland Gjerde

GEITUNGEN FYR

På Geitungen kan du leie rom, eller hele huset. Her må du kontakte oss for bestilling.

FLOKEHYTTENE

Flokehyttene ​​​​​​​er fullbooket i 2021. Booking av første halvdel av 2022 åpner torsdag 17. juni kl. 12.

Foto: Marius Dalseg Sætre

IKKE MEDLEM?

Som medlem får du rabatt på all overnatting. Bli medlem her.

Skrevet av Lotte Størksen 11. juni 2021