Bilsenteret Haugesund AS er ny samarbeidspartner

Magnus Hope Røeggen (Bilsenteret Haugesund) og Tore Haugen (Haugesund Turistforening).

Det er inngått samarbeidsavtale mellom Bilsenteret Haugesund AS og Haugesund Turistforening. Avtalen gir medlemmer rabatt ved kjøp av elbil-favoritten Nissan Leaf.

Magnus Hope Røeggen hos Bilsenteret Haugesund har stor sans for det arbeidet Turistforeningen gjør for lokalsamfunnet og er strålende fornøyd med det nye samarbeidet.

-Som mange andre benytter jeg stier og ruter i nærområdet. Jeg er spesielt imponert over det frivillige arbeidet som nedlegges. Dette er folkehelse på sitt aller beste, mener Hope Røeggen.

Avtaler som medlemmer kan dra nytte av

-Det er viktig at vi som forening inngår avtaler som også våre medlemmer kan dra nytte av. I dette tilfelle gode medlemsrabatter ved kjøp av Nissan Leaf. Dessuten ser vi gjerne at flest mulig benytter fossilfrie kjøretøy. Slik sett er dette et tiltak som passer godt inn i arbeidet med vår nye strategi for bærekraft, utdyper Tore Haugen, daglig leder i Haugesund Turistforening.

Vi har nå åpnet for innmelding av medlemskap 2022. Frem til 29. november må innmelding gjøres ​​​​​​​ved å kontakte medlemsutvikling. E-post: medlem@dnt.no eller tlf: 40001870. Medlemskapet vil da gjelde for hele 2022 + resten av 2021.

Skrevet av Lotte Størksen 9. november 2021