Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

fRILUFTSLIVETS DAG 2019

Hei til deg som er medlem i Haugesund Turistforening!

Suksessen Friluftslivets dag i Djupadalen arrangeres også i år, nærmere bestemt søndag 1. september. Arrangementet er åpent for publikum fra kl. 11.00-16.00. Friluftslivets dag er svært viktig for Haugesund Turistforening og skal vi lykkes, er vi avhengige av at flere er med og deler på jobben som må gjøres.

Vi som er medlemmer og tillitsvalgte i foreningen har oppdaget den fantastiske opplevelsen friluftslivet gir, og det positive som skjer i kropp og sinn når vi er fysisk aktive. Denne dagen ønsker vi å dele disse erfaringene med flere, vise fram hva vi driver med, fortelle dem at i HT er det rom for alle og at vi ønsker å ha alle med. Arrangementet skjer i samarbeid med en rekke friluftsorganisasjoner der HT har hovedansvaret for arrangementet og koordineringen av aktivitetene. I tillegg har vi flere egne arrangementer. Dette trenger vi frivillige til og vi håper at du har lyst til å bidra!

Vi håper vi får oversikt over frivillige i god tid før arrangementet og om du ønsker å være med ber deg svare så snart som mulig. Hvilken oppgave du blir satt opp på, får du beskjed om i så god tid som mulig før 1. september. Vi trenger frivillige fra kl. 09 til vi er ferdige å rigge ned, ca kl. 17.00.

Etter arrangementet i fjor sendte vi ut en evaluering. Denne ga blant annet tilbakemelding på ønsker om mer tid til pauser og tid til å se på de andre aktivitetene. Vi vil forsøke å organisere arrangementet slik at alle får den pausen de trenger.

Svar på skjemaet ved å følge linken; spørreskjema, Friluftslivets dag 2019.

Mer informasjon om arrangementet finner du HER.

Har du spørsmål, ta kontakt med en av oss i komitéen:

Inger K. Haavik, tlf. 40405091

Anne K. Grutle, tlf. 93455062