VÅRE HYTTER

Haugesund Turistforening har mange hytter på Haugalandet og i Etnefjellene. Nedenfor finner du en oversikt over våre hytter både i fjellet og ved sjøen, samt kart over rutenettet til fjells.

Les mer om sengebooking her.

Kontakt oss om du ønsker å leie hele Olalia Fjellstove, Nordvikgården eller Geitungen fyr.

Blomstølen er mye brukt av barnefamilier, og det er ikke så rart for Blomstølen har mye å by på. Her er tre funksjonelle hytter, hvor en av de, "Gamle stølen", og er tilrettelagt for hund.

Se kart og mer informasjon på UT.no

Betongfyret med de buede takene. Geitungen fyr ble automatisert og avfolket i 1994 og er nå fredet etter lov om kulturminner.

Se kart og mer informasjon på UT.no

Løkjelsvatnhytta ligger flott til mellom vann, grastuster og svaberg. Det er en dramatisk natur i dette området, men likevel lett tilgjengelig for barnefamilier.

Se kart og mer informasjon på UT.no

Nordvikgården på Utsira ble åpnet i 2009. 43 sengeplasser, og er en populær hytte kun en 75 minutters båttur fra Haugesund.

Se kart og mer informasjon på UT.no

Olalia Fjellstove er Haugesund Turistforenings største hytte med 50 sengeplasser og ligger idyllisk til med flott utsikt sørover mot Hauganutene.

Se kart og mer informasjon på UT.no

Sommeren 2010 stod Haugesund Turistforenings nye hytte på Sandvass klar til bruk. Hytta ligger idyllisk til ved siden av Sandvatnet med tilgang til båt og gratis fiske.

Se kart og mer informasjon på UT.no

Det er Sauda Turlag som driver hytta, som de leier av Elkem Saudafaldene. Hytta ligger i et området med mye snø og er et flott utgangspunkt for toppturer om våren.

Se kart og mer informasjon på UT.no

Sauabrehytta ligger flott til med en fantastisk utsikt over sørenden av Folgefonna og er et ideelt utgangspunkt for bre- og toppturer.

Se kart og mer informasjon på UT.no

Simlebu er en koselig hytte som ligger fint til i terrenget og byr på god utsikt over et storslagent landskap.

Se kart og mer informasjon på Ut.no

Selvbetjent hytte med 26 sengeplasser bygd i 1989.

PLANLEGGINGSKART ETNE-OG SAUDAFJELLENE