VÅRE HYTTER

Haugesund Turistforening har mange hytter på Haugalandet og i Etnefjellene. Nedenfor finner du en oversikt over våre hytter både i fjellet og ved sjøen.

Blomstølen er mye brukt av barnefamilier, og det er ikke så rart for Blomstølen har mye å by på. Her er tre funksjonelle hytter, hvor en av de, "Gamle stølen", og er tilrettelagt for hund.

Geitungen Fyr (stengt)

På grunn av problemer med båttransport og ankomst vil Geitungen fyr være steng på ubestemt tid.

Se kart og mer informasjon på UT.no

Løkjelsvatnhytta ligger flott til mellom vann, grastuster og svaberg. Det er en dramatisk natur i dette området, men likevel lett tilgjengelig for barnefamilier.

Se kart og mer informasjon på UT.no

Nordvikgården på Utsira ble åpnet i 2009. For bestilling av overnatting, ta kontakt med Haugesund Turistforening på telefon 52 71 53 11

Romoversikt

Olalia Fjellstove er Haugesund Turistforenings største hytte med 50 sengeplasser og ligger idyllisk til med flott utsikt sørover mot Hauganutene.

Se kart og mer informasjon på UT.no

Sommeren 2010 stod Haugesund Turistforenings nye hytte på Sandvass klar til bruk. Hytta ligger idyllisk til ved siden av Sandvatnet med tilgang til båt og gratis fiske.

Se kart og mer informasjon på UT.no

Det er Sauda Turlag som driver hytta, som de leier av Elkem Saudafaldene. Hytta ligger i et området med mye snø og er et flott utgangspunkt for toppturer om våren.

Se kart og mer informasjon på UT.no

Sauabrehytta ligger flott til med en fantastisk utsikt over sørenden av Folgefonna og er et ideelt utgangspunkt for bre- og toppturer.

Se kart og mer informasjon på UT.no

Simlebu er en koselig hytte som ligger fint til i terrenget og byr på god utsikt over et storslagent landskap.

Se kart og mer informasjon på Ut.no

Selvbetjent hytte med 26 sengeplasser bygd i 1989.