Turgrupper

Haugesund Turistforening har - i tillegg til foreningens generelle tilbud til folk flest - flere turgrupper med tilbud tilpasset ulike aldersgrupper og interesser. ​​​​​​​

BARNAS TURLAG

Barnas Turlag Haugesund, Tysvær, Karmøy, Vindafjord og Sveio tilrettelegger turer og aktiviteter for barn og barnefamilier. Aktivitetene er åpne for alle og foregår på barnas premisser. Naturopplevelser og enkelt friluftsliv vektlegges gjennom lek og sosialt samspill, og har til hensikt å skape varige og positive holdniger til naturen. 
Følg gjerne Barnas Turlag på Facebook

Folder turprogram Barnas Turlag 2022 

Turboturer 2022
​​​​​​​I 2022 har Barnas Turlag Haugesund og Barnas Turlag Karmøy laget et forslag til Turboturer. Ved turmålene vil du finne en plakat med Turbo. På UT.no kan du søke opp Turbotur 2022 Barnas Turlag Haugesund/Karmøy. Når du er på en av turene kan du "sjekke ut" på appen. Dette er ikke et krav til å være med, men kan være kjekt for de eldre barna. Alle som vil ha premie må register turene sin på eget registreringsskjema, og notere dato for når dere fant Turbo ved turmålet og klare minst 6 av turene. 

Registreringsskjemaet kan du laste ned her:

Turbotur 2022 Barnas Turlag Haugesund (postene blir hengt ut i løpet av januar, men en kan sjekke ut inne på appen UT.no)

Turbotur 2022 Barnas Turlag Karmøy

FRILUFTSLIV FOR ALLE - HELE ÅRET

Dette er friluftslivsarrangement tilrettelagt for mennesker med utviklingshemming. Vi driver med ulike aktiviteter som turer i skogen, kanoaktivitet, fiske med garn, båttur, vedarbeid, natursti, orientering, klatring, lommelykttur og matlaging på bål. Vi avslutter alltid samlingene med sosialt samvær og mat rundt bålet.

UNGDOMSGRUPPA

DNT ung Haugesund et naturlig valg for ungdom som liker friluftsliv og har lyst å bli kjent med andre ungdommer!   

TRILLETURER

Foto: Anna Sofie Kongshavn Aksdal

Haugesund Turistforening setter opp trilleturer fra 1.mars til 1.oktober, annenhver mandag. Følg med på nettsiden og på Facebook hvor og når turen starter. 

Folder Trilleturer

Link til Facebook: Trilleturer Haugesund Turistforening

FJELLSPORTGRUPPA

Fjellsportgruppa i Haugesund Turistforening er for de som har en del erfaring fra fjellet og som vil ha mer utfordringer enn hva hovedgruppa i turistforeningen gir.

SENIORGRUPPA

Seniorgruppa arrangerer turer tilpasset seniorer. Turene er lagt til nærdistriktet og går onsdager på formiddagen. Turdeltagerne møtes vanligvis på Flotmyr og kjører samlet i biler derfra til utgangspunktet for turen.