Turgrupper

Haugesund Turistforening har - i tillegg til foreningens generelle tilbud til folk flest - flere turgrupper med tilbud tilpasset ulike aldersgrupper og interesser. Turkalender finner du her.​​​​​​​

BARNAS TURLAG

Barnas Turlag Haugesund, Tysvær og Sveio tilrettelegger turer og aktiviteter for barn og barnefamilier. Aktivitetene er åpne for alle og foregår på barnas premisser. Naturopplevelser og enkelt friluftsliv vektlegges gjennom lek og sosialt samspill, og har til hensikt å skape varige og positive holdniger til naturen. 

I 2021 har Barnas Turlag Haugesund laget et forslag til 12 Turboturer. Ved turmålene vil du finen en plakat med Turbo. Dessverre er neon av plakatene fjernet. Nye vil bli hengt opp etter påske. Bruk gjerne appen DNTSjekkUT.  Register turen din på eget registreringsskjema, og noter dato for når du fant Turbo ved turmålet. Klarer du minst 6 turer blir det premie.

Registreringsskjemaet kan du laste ned her:

Turbotur 2021 Barnas Turlag Haugesund

FRILUFTSLIV FOR ALLE - HELE ÅRET

Dette er friluftslivsarrangement tilrettelagt for mennesker med utviklingshemming. Vi driver med ulike aktiviteter som turer i skogen, kanoaktivitet, fiske med garn, båttur, vedarbeid, natursti, orientering, klatring, lommelykttur og matlaging på bål. Vi avslutter alltid samlingene med sosialt samvær og mat rundt bålet.

UNGDOMSGRUPPA

DNT ung Haugesund et naturlig valg for ungdom som liker friluftsliv og har lyst å bli kjent med andre ungdommer!   

TRILLETURER

Foto: Anna Sofie Kongshavn Aksdal

Haugesund Turistforening har nå satt i gang med trilleturer annenhver mandag. Følg med på nettsiden og på facebook hvor turen starter fra. 

Folder Trilleturer

Link til Facebook: Trilleturer Haugesund Turistforening

FJELLSPORTGRUPPA

Fjellsportgruppa i Haugesund Turistforening er for de som har en del erfaring fra fjellet og som vil ha mer utfordringer enn hva hovedgruppa i turistforeningen gir.

SENIORGRUPPA

Seniorgruppa arrangerer turer tilpasset seniorer. Turene er lagt til nærdistriktet og går onsdager på formiddagen. Turdeltagerne møtes vanligvis på Flotmyr og kjører samlet i biler derfra til utgangspunktet for turen.