BESØK VÅR BUTIKK PÅ BYTUNET!

Åpningstider i tursenteret:

Man-fre: 10.00 - 15.30

Velkommen innom oss for en hyggelig prat om tur eller medlemskap, og her finner du også turutstyr som kart, kompass, ullundertøy, luer, buffer, staver, sengesett og lakenposer, bøker, kopper og termos.

For ytterbekledning, sekker og andre varer, se DNTbutikken.no.

Husk også at medlemmer i Haugesund Turistforening får 10% rabatt på Intersport i Haugesund sentrum.

Kom i gang med turforberedelsene og skaff deg våre populære turbøker!

'UT Turtips II' inneholder 100 turer på Haugalandet mens  'Gøy på tur' inneholder 50 turer. Denne boka er spesielt godt egnet for dem som vil ha barn med på tur.

Prisen på bøkene er kr. 225,- for medlemmer og kr. 299,- for ikke-medlemmer og selges i HT-butikken på Bytunet og hos lokale bokhandlere.

Turheftene med turforslag fra Haugesund, Sveio og Tysvær og Bokn koster 50,- for medlem, og 75,- for ikke-medlemmer.