FRILUFTSLIV FOR ALLE - HELE ÅRET

13. november 2019
4. desember 2019
Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Fellestur, Fottur, Djupadalen, Friluftslivforalle, Dnttilrettelagt, Turkatalog2019
Haugalandet (se kart)

Vi driver med ulike aktiviteter som turer i skogen, kanoaktivitet, fiske med garn, båttur, vedarbeid, natursti, orientering, klatring, lommelykttur og matlaging på bål. Vi avslutter alltid samlingene med sosialt samvær og mat rundt bålet.

Alle som vil være med er velkommen! Gratis, ingen påmelding! Oppmøte kl. 17.00 ved gapahuken ved Friluftshuset i Djupadalen.

Det er skiltet fra Stemmen og opp til gapahuken.

Turene er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Disse dagene er det andre aktiviterer enn det vanlige:

- Onsdag 6. juni er det sommeravslutning i Gapahuken.

- Onsdag 28. august er det seiling med Haugesund Seilforening på Fosen. Ring Audhild for påmelding til buss fra Stemmen eller kjør ut på egenhånd.

- Søndag 1. september er det Friluftslivets Dag i Djupadalen med start kl 11.00. Velkommen til et mangfold av frilufts aktiviteter å velge mellom.

- Onsdag 5. desember er det juleavslutning med grøt ellers er aktivitetene som normalt med oppmøte ved gapahuken.

For spørsmål ring:

Audhild Sannes: tlf. 984 34 563

FRILUFTSLIV FOR ALLE - HELE ÅRET

Dette er et friluftsarrangement åpent for alle men er spesielt tilrettelagt for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. Vi driver med ulike aktiviteter som turer i skogen, kanoaktivitet, fiske med garn, båttur, ...

Turleder:

• Audhild Sannes