Gourmettur Lavvo Drevåsen (210)

16. november kl. 10:00
17. november kl. 16:00
Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, Telttur, Gourmetmat
Haugesund Turistforening, DNT fjellsport Haugesund
Etne- og Saudafjellene (se kart)
Dette arrangementet har allerede startet!

TUREN ER FLYTTET EN UKE SEINERE I FORHOLD TIL DET SOM STÅR I KALENDEREN

Avreise kl 10, lørdag 16. november, fra Flotmyr, ankomst og parkering ved Kyrping bensinstasjon ca kl 11:30. Gi beskjed ved påmelding om du kan/vil kjøre. Bæring ca 500 m av all mat/og campingutstyr ca 30 min, kl. 12-17 topptur Skredkollen med lett oppakning, kl. 17-19 arbeidslag med matlaging, samt rigging av lavvo/ telt, og middag i kveldinga. For interesse for dagstur søndag, loddes stemningen iløpet av lørdagen.

Turlederne kjøper inn felles mat til gourmetmåltidet. Alle tar med mat til niste/frokost. Lavvo Drevåsen er en koselig lavvo reist i år 2014 i tre, med et ildsted i midten, og med sitteplass til ca 20 personer.

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem: 300 kr/ 500 kr

Prisen dekker:
Turledelse, gourmet middag og administrasjon.

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle bomavgift som deles på alle.

Knut Lund Jacobsen og Håvard Johansen

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for sommerturer.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Gourmettur Lavvo Drevåsen (210)

TUREN ER FLYTTET EN UKE SEINERE I FORHOLD TIL DET SOM STÅR I KALENDEREN Avreise kl 10, lørdag 16. november, fra Flotmyr, ankomst og parkering ved Kyrping bensinstasjon ca kl 11:30. ...

• Håvard Johansen
  • Knut Lund Jacobsen