GRÅHORGI (066)

Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Topptur
Haugalandet (se kart)

For å imøtekomme smitteverntiltak alle melde seg på via linken. For å melde deg på må du være medlem i DNT. Ingen med symptomer på sykdom kan delta på våre turer.

Oppmøte KIWI i Ølesnvåg kl 10.00. Deretter kjører vi til krysset mot Dalsbruket på Bjoa, og kjører ca 300 meter på kommuneveien hvor vi parkerer noen biler v/renseanlegget. Deretter kjører vi til Eikås for parkering. Turen starter herfra ca kl. 10.30. Vi går på skogsveien over til Ølensvåg et stykke, så på sti opp til Gråhorjo. Her nyter vi i klarvær en fantastisk utsikt over Sunnhordland. Vi går ned «gamleveien» til Bjoavatnet og tilbake til bilene. Ca 6 t.

Turledere: Hans Enerstvedt (992 10 336) og Stine L Hagen

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle bomavgift som deles på alle.

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

GRÅHORGI (066)

For å imøtekomme smitteverntiltak må alle melde seg på via linken. For å melde deg på må du være medlem i DNT. Ingen med symptomer på sykdom kan delta på ...

• Stine Larssen Hagen
  • Hans Enerstvedt