BJØNNDALEN RUNDT Naturlostur (025)

23. august kl. 08:30
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Etne- og Saudafjellene (se kart)

Fra Flotmyr i egne biler kl 08.30.

Turen starter fra parkering innerst ved Fjellgardsvatnet kl 0930. Vi går fra sør mot nord, turen er ca 13 km, god sti hele veien. Vi kommer forbi de nedlagte gårdene Sjurstølen, Søre Bjønndalen, Bjønnstien og Ørekjerven. Litt krevende tur, med mye god kulturhistorie i et flott område. Vassing av elver kan være nødvendig.

Turledere: Per Fatland (901 66 357)  og Anne Berit Skipevåg Tveit.

Felles kjøring:
Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle.

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

BJØNNDALEN RUNDT Naturlostur (025)

Fra Flotmyr i egne biler kl 08.30. Turen starter fra parkering innerst ved Fjellgardsvatnet kl 0930. Vi går fra sør mot nord, turen er ca 13 km, god sti hele veien. Vi ...

• Per Fatland
  • Anne Berit Skipevåg Tveit