BJØNNDALEN RUNDT Naturlostur (025)

23. august kl. 09:30
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Etne- og Saudafjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen starter fra parkering innerst ved Fjellgardsvatnet kl 0930.

Fra E 134 kan du køyra Fylkesveg 46 eller Fylkesveg 514 til Vikedal. Så tar du av mot Vikedalsdalen på Fylkesveg 745, følg vegen cirka 10 km heilt til enden av Fjellgardsvatnet. Der er det ein liten parkeringsplass ved sida av naustet.

Vi går fra sør mot nord, turen er ca 13 km, god sti hele veien. Vi kommer forbi de nedlagte gårdene Sjurstølen, Søre Bjønndalen, Bjønnstien og Ørekjerven. Litt krevende tur, med mye god kulturhistorie i et flott område. Vassing av elver kan være nødvendig.

Turledere: Per Fatland (901 66 357)  og Anne Berit Skipevåg Tveit.

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

BJØNNDALEN RUNDT Naturlostur (025)

For å imøtekomme smitteverntiltak må alle melde seg på. For å melde deg på må du være medlem i DNT. Ingen med symptomer på sykdom kan delta på våre turer.  Turen starter fra ...

• Per Fatland
  • Anne Berit Skipevåg Tveit