Lommelykttur Tittelsnesklubben (700)

Fellestur, Fottur, Barn, Hodelykttur, Mørketur
Haugesund Turistforening, Barnas Turlag Sveio
Sunnhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi er på Tittelsnes Fort kl 17.15 og starter turen så fort alle har fått refleksvest, hodelykt og sekken på. Vi følger traktorvei og sti til den nordligste odden, Røysanes. Ute på Røysanes vil vi få utsikt over Sunnhordlandsbassenget og da vil det nok være mange lys vi kan se. Vi spiser nista vår før vi går tilbake samme vei.

Ta med: refleksvest, hodelykt, niste, varm drikke, sitteunderlag.

Veibeskrivelse:

Fra Vigdartun Sveio kl 16.45. Vi tar av fra E 39 like sør for Bømlafjordtunnelen og kjører til Tittelsnes. Ca 300 meter etter at vi har passert Tittelsnes bedehus, tar vi av til venstre på Festningsvegen. Denne følges 6-700 meter til selve festningsområdet. Parker på området.

Lommelykttur Tittelsnesklubben (700)

• Kari Rydningen Thuseth