Skitur til Trolltunga (201)

10. april kl. 07:00
Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Tur, Utsikt, Fjellsport, Trolltunga
Haugesund Turistforening, DNT fjellsport Haugesund
Hardangervidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

DENNE TUREN ER DESSVERRE AVLYST GRUNNET SMITTESITUASJONEN PÅ HAUGALANDET.

Dagstur på ski til Trolltunga.

Avreise fra Flotmyr Kl 07:00 lørdag 10 april til parkeringen i Skjeggedal. Fra parkeringen går det oppover traktorvei 400 høydemeter til Mågelitopp. Her kommer vi over tregrensa og setter kursen mot Gryteskar, så videre mot Trombeskar og så til Trolltunga. Turen inn er ca 14 km og 1200 meter stigning.

Vanskelighetsgrad: En bør være i god fysisk form, og ha erfaring med fjellski fra før da dette er en lang skitur i høyfjellsterreng.

Vi har litt problemer med medlemsregisteret. Er du medlem og kun får oppgitt ikke-medlemspris? Ta kontakt med oss så ordner vi det på annet vis.

Krav til deltakerne:
Deltagerne må ha fjellski, skifeller (langfeller) og må kunne ferdes på ski med ryggsekk.

Thor Atle Torgersen tlf. 977 11 010 og Kjetil Kvåle

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for vinterturer.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Følg oss på Facebook Haugesund Fjellsport

Skitur til Trolltunga (201)

DENNE TUREN ER DESSVERRE AVLYST GRUNNET SMITTESITUASJONEN PÅ HAUGALANDET.  Dagstur på ski til Trolltunga. Avreise fra Flotmyr Kl 07:00 lørdag 10 april til parkeringen i Skjeggedal. Fra parkeringen går det ...

• Thor Atle Torgersen