Vil du bli frivillig i Haugesund Turistforening?

Vi vet at vi har medlemmer som kan tenke seg å bidra - kanskje er du en av de.

Vi er en stor frivillig organisasjon, og med den gode innsatsen fra alle våre frivillige kan vi opprettholde det gode tilbudet og et høyt aktivitetsnivå.

Enten det gjelder merking av stier, bygging av varder, vedlikehold og drift av våre hytter, være turleder eller bidra på våre store arrangementer som Friluftslivet dag, Kom deg ut-dagen eller 'Haugesund på langs', så er frivillig innsats verdifull for oss.

Vi vet at vi har medlemmer som kan tenke seg å bidra - kanskje er du en av de.

Dersom du er interessert så vil du raskt få innblikk i alt det spennende arbeidet som blir gjort i foreningen ved å trykke på knappen under.

Vi har nylig sendt ut spørreskjemaet over til medlemmene vi har e-postadressene til. Medlem, men ikke mottatt e-post? Sjekk dine opplysninger og samtykker på “Min side”

Mer informasjon kan du også se her haugesund.dnt.no/frivillig

Skrevet av Lotte Størksen 30. oktober 2019