Slik blir tilbudet fremover

Foto: John Petter Nordbø

Det nærmer seg gradvis åpning av hytter, turene blir med påmelding og butikken åpner mandag 4. mai! 

Hytter

Det jobbes iherdig med å planlegge åpning av våre hytter, for å ivareta godt smittevern.  I løpet mai skal vi ha gode svar til de som ønsker å overnatte på hytter i løpet av våren og sommeren. Vi vil oppdatere med informasjon fortløpende.

DNT har utarbeidet en instruks for smittevern på hyttene og en utfyllende smittevernplan. Det blir begrensinger i antallet som kan bo på hytta samtidig og vaskerutinene blir annerledes, både for de som bor på hytta og hyttetilsyn og hyttevakter. 

Frem til nå har vi sagt at det alltid er plass på hyttene og ingen blir avvist. Slik blir det ikke i år. Alle som skal bo på hyttene våre må bestille i forkant. 

Turer

DNT har jobbet frem en egen smittevernplan basert på myndighetenes retningslinjer innenfor dette feltet. Turlederne gjennomfører et eget smittvernkurs rettet mot å lede aktiviteter i DNT.   

Fremover blir turene med påmelding, og forbeholdt medlemmer. Se våre aktiviteter her.


HT-butikken

Butikken på Bytunet åpner mandag 4. mai. Åpningstidene er mandag - fredag kl. 10 - 15.30. Her finner du kart og kompass, turbøker, ulltøy, hengekøyer og annet du trenger til turene dine. 


Velkommen innom for en hyggelig handel og en turprat!


Har du spørsmål, kontakt oss på epost haugesund@dnt.no eller på tlf 52 71 53 11

Skrevet av Lotte Størksen 30. april 2020