Hytta helt for dere selv!

Storavassbu.
Storavassbu. Foto: Line Hårklau

Nå får du og kohorten din hyttene våre for dere selv.

Det skal være trygt å bruke tilbudet vårt. Derfor leier vi nå ut hele hytter, slik at det ikke skal komme andre grupper å dele hytta og dens fasiliteter med. Ta med din lille gjeng på tur, og kos dere.

Og husk, overnatting må bestilles på forhånd. Å dra på impulstur er ikke lengre mulig. Men hyttebestillingen er bare noen tastetrykk unna. Søk opp hytta på UT.no!

Priser på fjellhyttene ut 2020:

1000,- /1300,- pr hytte pr døgn (medlem/ikke-medlem)

Nordvikgården ut 2020:

2500,- for DNT-medlemmer

3250,- for ikke-medlemmer

Merk at disse prisene er rimeligere enn vi i normale tider tar for hytta. Dette er grunnet lavsesong og at man ikke skal samles i større grupper.

Det er ikke maksgrense for antall personer i en familie/kohort, men alle må selvsagt følge de nasjonale og regionale retningslinjene for private sammenkomster.

• Den enkelte må selv sette seg inn i gjeldende koronaregler og forholde seg til disse når man bestiller
  • Når du tar med deg dine venner og familie på hyttetur, gjelder de nye reglene fra myndighetene om antall kontakter
  • Alle gjester må ta med ren lakenpose og rent putevar, eller rent sengetøy
  • Ta med deg våtservietter, såpe og alkoholbasert desinfeksjon
  • Du som gjest er ansvarlig for å følge anvisningene på hytta, for å sikre godt renhold og hygiene mens du er på hytta
  • Drop-in og dagsbesøk er ikke tillatt

I tillegg er hyttevaktene ofte innom "sin" hytte på tilsyn.

Se også: Info om hyttene i 2020

Skrevet av Lotte Størksen 12. november 2020