VÅRT TURTILBUD

Haugesund Turistforening arrangerer årlig mange turer for store og små, sommer som vinter.

Bli med på fellestur uansett hvilken aldersgruppe du hører til!
​​​​​​​Vi har tilbudet!

Vi arrangerer ambassadørkurs, aktivitetslederkurs, grunnleggende turlederkurs, sommerturlederkurs og førstehjelpskurs

KORTE OG LETTE TURER

Utvalgte lette turer fra turprogrammet

HVERDAGSTUR

Haugesund Kommune og Haugesund Turistforening har samarbeidet om Hverdagsturer i Haugesund. Kvalarunden og Haugane rundt er ferdig merket.

Hvem passer turen for, hvor krevende er den og hvordan er terrenget turen går i.

Godt fjellvett handler ikke bare om hva du skal og ikke skal, men om å ha et bevisst forhold til valgene du tar før, under og etter tur. Uansett om du er en fersking eller en dreven fjellvandrer, anbefaler vi at du har Fjellvettreglene med deg på tur - hele året.

Hvordan tar du best vare på deg selv, naturen og andre på tur? Vi har samlet det du trenger å vite her.